Over het boek

Na een succesvolle eerste druk, komt de tweede druk uit op 15 februari 2023. Bestel het boek in de voorverkoop en ontvang naast gratis verzending ook een gratis ‘Jesus’ sleutelhanger cadeau! 

In dit nieuwe boek dat in maart 2022 is verschenen, nodigt Johan den Hartogh jou uit, samen met 40 andere auteurs, om 40 dagen met Jezus op pad te gaan. Om Hem beter te leren kennen. In 40 dagen lees je de eerste drie hoofdstukken van het boek Openbaring. Er is geen ander gedeelte in de Bijbel waar Jezus met meer diepte en diversiteit geopenbaard wordt dan in deze drie hoofdstukken. Er staan namelijk veel beschrijvingen van Jezus in. We gaan er 40 behandelen.

Elk ochtend lees je in een specifieke beschrijving van Jezus. En daar mag jij de hele dag met Jezus over praten. Je gaat oog in oog komen te staan met 40 bijzondere kanten van Hem. Hele bekende en vertrouwde kanten. Maar ook spannende en heftige kenmerken gaan we niet uit de weg. Nieuwsgierig geworden? Bestel hier alvast één of meerdere boeken voor slechts EUR 19,99 per boek (gratis verzenden).

Het doel van dit boek is in de eerste plaats om Jezus beter te leren kennen. In de tweede plaats hopen we dat het een boost geeft aan je gebedsleven. Elke ochtend rijkt dit boek een focus aan. Neem in de ochtend of op een ander moment van de dag de tijd om de focus van die dag te overpeinzen. Om onverdeelde aandacht te hebben voor God. De rest van de dag kan je gebruiken om, gewoon tussen alle werkzaamheden door, met Jezus te praten over Hem! Over die specifieke eigenschap die er centraal staat die dag. Het derde doel van dit boek is om de eerste drie hoofdstukken van het boek Openbaring te lezen en eigen te maken.

Het unieke van dit boek is dat er 40 andere auteurs bij betrokken zijn. Elke dag kan je in een reflectieverslag de ontdekkingen van deze mensen lezen.

Mag ik jou ook uitnodigen om deze 40 dagen met Jezus te gaan doen?

 

Over de uitgever


Het boek is uitgegeven door Public Transformation. Klik hier voor meer informatie over de uitgever.

Vertel anderen over dit boek..